گوشت شترمرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی شده و یکی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است.
کد خبر: ۶۸۷۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۰ 06 December 2018

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰ درصد آن قابل هضم بوده و از این نظر پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در حالیکه گوشت مرغ و گاو ۸۷ درصد قابلیت هضم دارند.

یاسمین فتحی افزود: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشت‌ها در هر ۱۰۰ گرم، کالری، چربی و اسید‌های چرب کمتر و میزان آهن بالاتری دارد.

وی با اشاره به کالری و چربی پایین این گوشت، یادآور شد: برای افرادی که به دنبال کنترل وزن خود هستند و از طرفی طعم گوشت قرمز را دوست دارند، گوشت شترمرغ گزینه مناسبی است.
فتحی اضافه کرد: میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افراد دارای فشارخون بالا و بیماران قلبی عروقی، ممکن می‌سازد.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: گوشت شترمرغ به دلیل دارا بودن میزان بالای ویتامین ب ۱۲، ب ۶ و آهن، برای زنان باردار و کم خونی مفید است.

برچسب ها: گوشت ، شتر مرغ ، تغذیه
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار