رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
نظری افزود: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی آبادان نوپا است و تا زمانی که بتواند مشکلات خود را حل کند نیازمند کمک از دانشگاههای دیگر است بنا بر این دانشگاه جندی شاپور اهواز به عنوان یکی از قدیمی ترین دانشگاههای جهان و از جمله دانشگاههای تیپ یک کشور آمادگی هر گونه همکاری و کمک در زمینه با دانشکده آبادان را دارد.
کد خبر: ۶۶۷۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸ 14 October 2018

ایرج نظری در حاشیه آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان در جمع خبرنگاران گفت: طبق روال سال های گذشته مجموعه دانشگاه جندی شاپور مرز چذابه و دانشکده علوم پزشکی آبادان مرز شلمچه را کنترل و تحت پوشش دارند.

به گزارش"تابناک" وی اظهار داشت: در حال حاضر درمانگاه ها و چند بیمارستان صحرایی در مرز شلمچه و چذابه برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی با همکاری دیگر مناطق کشور در زمینه فوریت های پزشکی انجام وظیفه می کنند.در این راستا علاوه بر استقرار هر 15 کیلومتر یک آمبولانس، نیروهای بهداشت کار محیط، پرستار، پزشک و دیگر نیروهای خدمات بهداشتی در مرزها مستقر شده اند.

وی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی هنگام سفر به عتبات عالیات، گفت: رعایت موازین بهداشت فردی و استفاده زائران اربعین حسینی از غذا و آب بسته بندی و مطمئن در طول مسیر ضروری است چرا که بیماری های منتقل از آب و غذا می تواند جمعیت زیادی را درگیر کند.

نظری در بخش دیگری در خصوص تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه گفت: برای تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه با توجه به معیارها و مشخصات هر دانشکده در شورای گسترش و در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می شود و درصورت کسب معیارها می تواند به دانشگاه تبدیل شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشکده علوم پزشکی آبادان در منطقه آزاد اروند قرار دارد توانایی ارتباط بین المللی را داشته و باید برای بین المللی کردن این دانشکده گام هایی برداشته شود.

نظری افزود: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی آبادان نوپا است و تا زمانی که بتواند مشکلات خود را حل کند نیازمند کمک از دانشگاههای دیگر است بنا بر این دانشگاه جندی شاپور اهواز به عنوان یکی از قدیمی ترین دانشگاههای جهان و از جمله دانشگاههای تیپ یک کشور آمادگی هر گونه همکاری و کمک در زمینه با دانشکده آبادان را دارد.

در ادامه جلیل مختار در آئین معارفه سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه از مطالبات مردم این شهرستان است افزود: منطقه آزاد اروند توانایی و ظرفیت تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه علوم پزشکی را دارد و لازمه آن پی گیری است.

وی ارتقای شاخص های بهداشتی در حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان را مهم بیان کرد و گفت: مسئولیت دانشکده علوم پزشکی آبادان بسیار سنگین است چرا که مردم آبادان و خرمشهر در هشت سال دفاع مقدس سختی های بسیاری متحمل شدند و اکنون باید توجه ویژه ای به این مردم داشت.

وی عملکرد حوزه بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان در چند سال اخیر را خوب ارزیابی کرد و گفت: در این چند سال اخیر کارهای بزرگی در حوزه زیرساخت های درمانی در شهرهای آبادان و خرمشهر انجام شده بنا بر این داشتن برنامه راهبردی برای پیشبرد اهداف حوزه سلامت و بهداشت ضروری است.

مختار توسعه توریسم درمانی را لازم و ضروری دانست و گفت: توسعه زیرساخت برای جذب توریسم درمانی بسیار درآمد زا بوده و اشتغال ایجاد می کند همچنین در حوزه درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان تاثیر بسزایی داشته است.

علیرضا آموزنده نیز در آئین تودیع خود گزارشی از عملکردش در مدت تصدی مسئولیت دانشکده علوم پزشکی آبادان ارائه کرد.

شکراله سلمان زاده سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با بالاترین کیفیت را از برنامه های این دانشکده بیان کرد و گفت:توسعه گردشگری سلامت و استفاده از ظرفیت کشور همجوار بسیار مهم بوده و باید به این ظرفیت به خوبی نگریست.

در این آیین شکراله سلمان زاده به عنوان سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی آبادان معرفی و از خدمات علیرضا آموزنده قدردانی شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار