تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران:احمد رضا وردی زاده رئیس اتحادیه پزندگان شیرازبا اشاره به اعلام ساعات کاری پزندگیهای شیراز در ماه رمضان گفت: ساعات کاری پزندگیها از ساعت ۱۵ بعد از ظهر و مغازههای کبابی از ساعت ۱۸ تا قبل از اذان صبح است.
وی بیان کرد: در شهر شیراز ۶۵ مغازه آش فروشی، ۵۵ پزندگی و ۳۴ کبابی وجود دارد که در ایام ماه مبارک رمضان بعد از اذان مغرب بستههای غذایی را در بین خریداران توزیع میکنند.
وردی زاده تصریح کرد: قیمت هرکیلو آش سبزی و آش ماست ۵ هزار تومان، آش رشته ۳ هزار و ۳۰۰ تومان، آش کشک ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلو حلیم بادمجان مخصوص با گردو ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، هر کیلو حلیم بادمجان مخصوص بدون گردو ۶ هزارتومان، هر کیلو حلوای زعفرانی ۵ هزار تومان، هرکیلو ترحلوا ۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت هر کیلو حلیم گندم ۵ هزار تومان توزیع میشود.
رئیس اتحادیه پزندگان شیراز ادامه داد: قیمت هر سیخ کباب کوبیده به وزن پایه ۷۵ گرم ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، هرسیخ کباب کوبیده به وزن پایه ۱۰۰ گرم ۴ هزار و ۶۰۰ تومان، هرسیخ کباب کنجه به وزن پایه ۶۰ گرم ۵ هزار تومان، کتف و بال به وزن پایه ۲۵۰ گرم به قیمت ۴ هزار و ۵۰۰ تومان، جوجه کباب بدون استخوان به وزن پایه ۲۵۰ گرم ۸ هزار تومان، هر کیلو چغور و پغور (تو تابه ای) ۱۱ هزار تومان، هر سیخ کباب کنجه به وزن پایه ۶۰ گرم ۵ هزار تومان، هرسیخ جیگر، دل و قلوه به وزن پایه ۱۵ گرم یک هزار و ۱۰۰ تومان، هر سیخ جیگر، دل و قلوه گوسفندی به وزن پایه ۱۵ گرم یک هزار و ۲۵۰ تومان و کتف و بال به وزن ۲۵۰ گرم ۴ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش میرسد.
وردی زاده افزود: یک دست کله پاچه کامل شامل پاچه، سیراب و شیردان بدون مغز ۵۲ هزار تومان و با مغز ۵۵ هزار تومان است.
همچنین صالحی رئیس اتحادیه صنف رستورانها و سفره خانههای سنتی شیراز نیز اضافه کرد: بالغ بر ۵۰۰ واحد رستوران، سفره خانه و بیرون بر دارای مجوز هستند که در ایام ماه رمضان ۵۰ واحد بیرون بر از ساعت ۱۲ تا ۱۵ بعد از ظهر غذا را طبخ و بعد از اذان مغرب بستههای غذایی توزیع در بین خریداران توزیع میشود.
وی اظهار کرد: تمامی رستورانها و سفرخانهها در شیراز از ساعت ۵ بعد از ظهر تا قبل از اذان صبح فعالیت دارند.