متخصص طب سنتی گفت: هنگام مسمومیت غذایی توصیه می‌شود که سیر، دارچین،سیب، موز و لیمو مصرف شود.
کد خبر: ۵۵۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴ 30 June 2015
علی حسینی گفت: مسمومیت غذایی معمولا در فصل گرما به دلیل فاسد شدن سریعتر موادغذایی شایع است و دارای علائمی مثل استفراغ، اسهال، تهوع، سردرد و دردهای شکمی است.
 
وی تأکید کرد: در چنین شرایطی ابتدا توصیه می شود که میزان آب از دست رفته بدن جبران شود به همین دلیل خوردن مایعات مثل آب،چای و آب‌میوه مناسب است.
 
این متخصص طب سنتی گفت: از دیدگاه طب سنتی برخی خوراکی ها خواص ضدقارچی داشته و پس از مسمومیت کاربرد دارند مثلا سیر،به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و به هنگام مسمومیت خوردن آن توصیه می شود.
 
حسینی همچنین افزود: به هنگام مسمومیت، پتاسیم بدن افت می کند به همین دلیل جبران آن با خوردن موز و سیب توصیه می شود.
 
وی ادامه داد: خوردن لیمو مفید است و مصرف ریحان در ماست نیز توصیه شده است.
حسینی گفت: استراحت کردن، عدم استعمال دخانیات،نخوردن کافئین مثل قهوه و نخوردن خودسرانه دارو از نکاتی است که باید رعایت شود.
 
این متخصص طب سنتی افزود: مصرف جوشانده شیرین‌بیان، ریشه زنجبیل و گون و همچنین دارچین نیز به رفع مسمومیت غذایی کمک می‌کند.
منبع: فارس
برچسب ها: زنجبیل Ginger
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار