یک کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو راههای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان را تشریح کرد.
کد خبر: ۲۴۷۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۹ 18 June 2016
به گزارش مشرق، نسیم باقری نسامی - کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در مورد راههای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان که یکی از مشکلات شایع روزه‌داری در روزهای گرم و طولانی تابستان است نکاتی را بیان کرد که می‌توان با رعایت این نکات از شدت احساس تشنگی و کم آبی بدن مقابله کرد.

- مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی می‌شود بنابراین نوشیدن چای پُررنگ و انواع قهوه و نوشابه‌های گازدار کافئین دار مناسب نیست.

- مصرف آب به همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و انزیم‌های موثر در هضم غذا است بنابراین موجب اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و درد شکم و نفخ خواهد شد.

- بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذایی سحر است.

- بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی مصرف سبزیجات و میوه جات آبدار و فیبردار در وعده های سحر و افطار است.

- نوشیدن انواع شربت با درصد شیرینی بالا میزان تشنگی را افزایش می‌دهد. همچنین مصرف افراطی غذاهای پرپروتئین، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار