نماینده یزد:
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ورود فارغ‌التحصیلان دارای کارایی و مهارت لازم به جامعه و بازار کار، گفت: دانشگاه علمی کاربردی توانسته با برقراری ارتباط موثر با صنعت، نقشی پررنگ در سند توسعه استان داشته باشد.
کد خبر: ۱۰۴۴۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵ 15 May 2022

«محمدصالح جوکار» در بازدید از دانشگاه جمع علمی کاربردی استان گفت: در دوره بعد از انقلاب رشد دانشگاه‌ها و توسعه علمی کشور و به تبع آن استان یزد بسیار درخشان بوده، چنانچه مقام معظم رهبری از یزد به عنوان دارالعلم یاد کرده‌اند.

وی ادامه داد: البته رشد دانشگاه‌ها و توسعه علمی و ارائه رشته‌های نظری به تنهایی کافی نیست و هم اکنون ما در دروه‌ای قرار داریم که باید فارغ التحصیلانی را وارد جامعه و بازار کار کنیم که کارایی و مهارت لازم را داشته باشند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: یکی از از موارد مهمی که باید در دانشگاه‌ها به آن توجه شود، ارائه رشته‌های مهارتی و توجه آن به نیاز بازار کار است که این موضوع در دانشگاه علمی کاربردی به وضوح دیده می‌شود و این دانشگاه توانسته با برقراری ارتباط موثر با صنعت، نقش دانشگاه علمی کاربردی استان یزد را در سند توسعه استان یزد پررنگ کند.

وی تصریح کرد: توسعه استان یزد باید حول محور مهارت افزایی در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی باشد و در دانشگاه علمی کاربردی با توجه به هدفی که دارد، فارغ التحصلان توانمند و دارای مهارت را روانه بازار کار می‌کند که این یعنی نقش دانشگاه علمی کاربردی در تولید نیروی انسانی ماهر در استان بسیار موثر است.

جوکار با اشاره به نام گذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری، گفت: با توجه به این که دانشگاه علمی کاربردی توانسته با تاسیس مراکز رشد و نوآوری در جوار صنعت، ارتباط خوبی با تولید برقرار کند باید برای موضوع شعار سال هم اقدامات موثری انجام دهد و ما نیز بعنوان نماینده مجلس آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه در این زمینه اعلام می‌کنیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به میزان شهریه دریافتی دانشگاه علمی کاربردی از دانشجو، آموزش در این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه های که شهریه دریافت می‌کنند، تقریباً رایگان است و این موضوع بسیار مهمی است

دکتر «عباسعلی جعفری» رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد نیز با معرفی اجمالی دانشگاه علمی کاربردی گفت: هدف از تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، فراهم آوردن زمینه توانمند سازی فارغ التحصیلان است و سمت و سوی دانشگاه‌های علمی کاربردی ارزش‌گذاری به مهارت است و به‌جای مدرک‌گرایی، مهارت را در جامعه ترویج می‌دهد به طوری که دانشجویان این دانشگاه به واسطه آموزش‌های مهارتی پس از فارغ التحصیل شدن یک کار آفرین خواهند بود.

وی شغل محوری را رسالت رشته‌های دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی دانست و بیان کرد: بر حسب نیاز دستگاه‌ها دانشجو جذب می‌کنیم همچنین مهارت را به دانشجویان آموزش می‌دهیم که بتوانند به عنوان یک کارآفرین وارد بازار کار شود.

جعفری افزود: دانشگاه علمی کاربردی استان یزد در حال حاضر با بیش از سه هزار دانشجو با ۹ مرکز فعال در سطح استان، مشغول فعالیت است.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار